top of page

AGROEQUIP

Agroilla és un equip format per diversos socis els quals estan encantats de donar-te la benvinguda a la pàgina web d'Agroilla. Agroilla s'ordena d'aquesta manera amb la intenció de produir un producte de qualitat el qual pugui arribar a casa teva directament de les nostres finques al teu plat.

EXPLOTACIONS

Granjero.png

SOLER SASTRE ACTIVITATS

AGRICOLES SL

A Son Ferriol, a la finca de Son Puig trobem 30 hectàrees destinades a les plantes aromàtiques i les especialitats de la família Soler amb la tomàtiga raf, la col i la colflori.

Granjero.png

HORTALIZAS PASCUAL SAT

A la zona de Llevant, els germans Pascual cultiven unes 100 hectàrees on són punters amb la qualitat de la fresa, el carabassí blanc i negre, el pebre blan i l'italià, la síndria ratllada i la que no té pinyons i el julivert.

Granjera.png

AGRIME SAT

Ariany tenim unes 110 hectàrees destinades al conrreu de cítrics, tomàtiga de ramellet, albergínies, cogombre, meló sapo i Patata. La qualitat d'aquests productes és insuperable i nodreixen el Pla de Mallorca d'una manera brillant.

Granjero.png

AGROVIAL SC

Els germans Vidal exploten l'agricultura de les seves finques de Son Baró, Sa Bastida i Calicant per obtenir un producte de qualitat destacant les seves especialitats: les verdures de fulla, els calçots, la ceba, la carabassa i el pebre de Padrón.

DIRECCIÓ

Granjero.png

PRESIDÈNCIA I GERÈNCIA

José Mestre

ÀREES

NEGOCI

Angel Segura

ADMINISTRACIÓ

Maria Palou

LOGÍSTICA I RRHH

Pablo Ruiz

QUALITAT

Diego Polo

TÈCNIC

Sergi Boleda

AAAA.png
AAS.png
AC.png
ADMIN2.png
AA.png
bottom of page